Restaurant & Tearoom

Leisele, gelegen "Bachten de Kupe", aan de grens van ons Belgisch grondgebied, verdoken in de verre Westhoek, een mooie landelijke gemeente, met beschermd dorpsgezicht op zowat 12km van Veurne, 15km van de Kust, 25km van Ieper en 4km van het franse Hondschoote. Filmdorp tijdens de opnames van VRT-feuilleton "De Bossen van Vlaanderen". Op het dorpsplein rechtover de Kerk en de kiosk.


In onze webshop vindt u talrijke producten om Gasthof 't Voshol te ervaren bij u thuis of bij vrienden. Check hem snel via onderstaande knop.

FOXGIN is een exclusieve in Italië gestookte gin, gemaakt van het zuivere water uit de Dolomieten. Toetsen van citrus en lavendel combineren tot een fris en zuiders boeket. Samengesteld door B. Dedeckere. Enjoy Responsibly.

Foxgin is exclusief verkrijgbaar in het restaurant.


Sinds de start houdt Gasthof 't Voshol vast aan deze troeven.

Bent u fan van Gasthof 't Voshol? Deel uw ervaring met uw vrienden en schenk hen de enige echte Gasthof 't Voshol waardebon. Deze leuke attentie is beschikbaar op eenvoudige vraag in het restaurant.

Bij Gasthof 't Voshol kan u meteen online reserveren.
Vul onderstaand formulier aan en leg alvast uw bezoek bij ons vast!Opgepast! Uw reservatie is pas definitief na bevestiging van Gasthof 't Voshol.